Necuvântătoarele din viața noastră

Proiectul  „Necuvântătoarele din viața noastră” este un proiect din domeniul Protecției Animalelor. Prin activitățile desfășurate în acest an, proiectul și-a propus ca obiective sensibilizarea elevilor în fața suferinței animalelor, dezvoltarea sentimentului de compasiune și respect față de toate ființele cu care omul interacționează. Activitățile proiectului au fost diverse, de la cele cultural-artistice, dedicate Zilei Animalelor sau Zilei Păsărilor, până la vizitarea Adapostului de animale abandonate, Moinești. Elevii s-au implicat cu creații artistice, constând în desene, eseuri și lecturi cu temă, dar și prin donarea de hrană pentru animalele abandonate din Adăpost.

Organizatorii proiectului sunt prof. dr. Alina Pistol, prof. Iulia Pintilie, prof. Ioana Alupei și prof. Gina Enea. S-au implicat 45 de elevi ai claselor a V-a și a VII-a, precum și alte 9 cadre didactice.

Proiectul va continua și anul școlar următor, atât cu elevii implicați în acest an, cât și cu alții, care vor mai dori să sprijine activitățile proiectului.